Taller dinàmica mare-fill

Relació mare-fill; l’univers femení dóna espai a l’univers masculí

Un nen comença a conèixer el món a través de la seva mare; és ella qui li dóna el permís per entrar en l’esfera del pare.

En el marc del projecte DINÀMIQUES VITALS,

us presentem un taller que aborda la dinàmica en què dues forces, la femenina i la masculina, es troben: la relació MARE-FILL.

 

En la relació MARE-FILL estan actuant dues forces que a vegades prenen direccions contràries o que poden xocar entre elles. La primera força és de naturalesa femenina: carinyo, suavitat, tendresa i desig de cuidar. L’altra força és de naturalesa masculina: la recerca de la independència, la continència emocional, el descobriment, la claredat d’objectius…

 

El nen comença a conèixer el món a través de la seva mare i és ella qui presenta el fill al pare. La mare té moltíssima importància en la vida del fill i el seu comportament tindrà conseqüències en ell que poden ser molt diverses: de submissió, negació, passotisme, por, valentia, agressió…

 

Entre molts dels aspectes que tractarem en aquest taller, en podem destacar els següents:

  1. Els estils de comportament de la mare (protecció, carinyo, submissió, control, permissivitat, autoritarisme).
  2. Com es reflexen en el nen cadascun dels estils de comportament de la mare.
  3. Les dinàmiques en una relació MARE-FILL.
  4. Els rols en la família.
  5. El Femení i el Masculí en la família.

 

El taller ens proporciona un marc teòric sobre les possibles dinàmiques que es poden establir entre mare i fill, així com un espai vivencial que ens permet identificar la dinàmica que està actuant en cada cas individual i de la que, tot sovint, no som conscients.

 

Si vols saber més sobre aquest projecte de treball, veure Dinàmiques vitals.

Dissabte 1 de febrer de 10h a 14h.

Preu: 30€.

A càrrec de Nazaret Kozakov, psicòleg, constel·lador familiar, creador del mètode Dinàmiques vitals, terapeuta bioenergètic i especialista en tractament d’addiccions.

El que dóna valor a una tassa de fang és l’espai buit que hi ha entre les seves parets.
Lao Tse